Účast DermaFood na Dyzajn marketu: Skvělý start plný zážitků 😍

Minulý víkend se značka DermaFood poprvé představila na populárním Dyzajn Marketu. Byla to jedinečná příležitost, při které jsme mohli přivítat spoustu lidí – jak naše věrné zákazníky, tak i nové tváře, které se s našimi produkty seznámily poprvé.

Skvělá atmosféra a spokojení zákazníci

Náš stánek byl po oba dny obklopen zájmem a zvědavostí návštěvníků. Měli jste možnost si vyzkoušet naše produkty přímo na místě, což mnohým usnadnilo rozhodování a spousta našich výrobků si našla nový domov u spokojených zákazníků. Vaše zpětná vazba a nápady na nové produkty byly pro nás velmi inspirativní. Rádi jsme naslouchali vašim přáním a můžeme prozradit, že už pracujeme na prototypech nových výrobků, které brzy obohatí naši nabídku.

Nepříjemnost s Ódinem

Bohužel se akce neobešla bez komplikací. Náš zlatý retrívr Ódin, který je srdcem našeho týmu, byl během Marketu napaden jiným psem a museli jsme rychle na šití roztrženého ucha. I přes tuto nepříjemnost se Ódin druhý den opět vrátil k nám, tentokrát s ochranným límcem. Jeho radost a nadšení vítat návštěvníky však zůstaly nezměněny a stejně vřelé jako předtím.

Ohlasy a budoucnost

Účast na Dyzajn Marketu byla pro nás skvělou zkušeností, která nám poskytla cenné podněty a zpětnou vazbu. Jsme velmi vděční za všechny, kdo nás přišli podpořit a těšíme se na další příležitosti, kde se s vámi opět setkáme. O naší účasti napsali i samotní organizátoři Dyzajn Marketu – jejich rozhovor s námi si můžete přečíst zde.

Doufáme, že se nám podaří zúčastnit i dalších ročníků této úžasné akce. Děkujeme vám za podporu a těšíme se na další setkání s vámi!

Ondra z DermaFood